دانشگاه سیستان و بلوچستان

تاریخ: 13 تیر 1397

تجاری سازی تولیدات صنایع دستی

در سال 1396 پیرو طرحی از سوی معاونت علمی و فنآوری نهاد ریاست جمهوری، با عنوان توسعه ی اجتماعی و اقتصادی در استان سیستان و بلوچستان با تقویت توانمندی های صنایع دستی بومی، بحث تجاری سازی تولیدات صنایع دستی این استان به صورت جدی مطرح شد. مجری این طرح در استان شرکت صنایع دستی آرانیک است.
در این پروژه که شامل بخش های آموزش به هنرجویان زیر نظر استادکاران بومی، تامین مواد اولیه و تجهیزات برای تولیدکنندگان در سه شاخه ی حصیربافی، سوزندوزی و سفالگری، ایده پردازی و ایجاد تحول و نوآوری در طراحی و تغییر کاربری، نظارت بر تولید، بسته بندی و نوآوری در عرضه محصولات، بازاریابی و بازارسازی است، به تولیدکنندگان صنایع دستی برای اتصال هرچه بیشتر به بازار و افزایش فروش کمک میشود.
به منظور ایجاد توسعه ی پایدار در منطقه و عدم وابستگی کامل تولیدکنندگان صنایع دستی به شرکتِ مجری طرح برای عرضه و فروش محصولاتشان، این شرکت اقدام به برگزاری همایشی با حضور هنرمندان و نمایندگان شرکت های شاخص و مطرح در حوزه بسته بندی نمود. این همایش به این دلیل برگزار شد که تولیدکنندگان برای بسته بندی و عرضه ی بهینه ی محصولاتشان همواره به شرکتی واسط وابسته نبوده و قادر باشند خود نیز به تنهایی در بازار به رقابت بپردازند.
این همایش با استقبال کم نظیر تولیدکنندگان صنایع دستی از سراسر استان، در روز چهارشنبه سیزدهم تیرماه نود و هفت در سالن موزه منطقه ای جنوب شرق ایران و با همکاری سازمان میراث فرهنگی استان، بنیاد نخبگان، مجتمع فن آوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان و بانک رسالت در شهر زاهدان برگزار کردید.
جناب آقای دکتر معین خواه، رییس مجتمع فنآوری و نوآوری دانشگاه سیستان و بلوچستان در جریان این جلسه ضمن اعلام حمایت از تولیدکنندگان، از تمام اشخاص و ارگانهای خصوصیِ فعال در حوزه صنایع دستی برای همکاری با این مجتمع دعوت به عمل آوردند ایشان برای واگذاری واحدهای رایگان برای تولید، آموزش و فروش در فن بازار دانشگاه به تولیدکنندگان و شرکت های فعال اعلام آمادگی نمودند.

عنوان در صفحه اصلی